11 Kasım 2024 Pazartesi

 ▪️AKGÜNLÜK SAKIZI STOKLARIMIZDA MEVCUTTUR!

Akgünlük Sakızı Nasıl Kullanılır?

▪️Sakız olarak çiğnenebilir.

▪️Geceden suda bekleterek suyu içilebilir.

▪️Aç karnına bir çay kaşığı kadar Akgünlük bol su ile birlikte yutulabilir. 

▪️Havan yardımı ile döverek toz halinde veya bal ile macun yapılarak kullanılabilir.

▪️Tütsü şeklinde yakılarak kullanılabilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Cinsel performans ve bel soğukluğu için Osmanlı ocakları kullanmış bu tarifi:

Keçiboynuzu tozu, çakşır Kökü tozu, üzüm çekirdeği tozu, çörek otu tozu, zulumba Kökü tozu, meyan kökü tozu, andız Kökü tozu, havlıcan tozu,...