28 Kasım 2025 Cuma

Cinsel performans ve bel soğukluğu için Osmanlı ocakları kullanmış bu tarifi:


Keçiboynuzu tozu, çakşır Kökü tozu, üzüm çekirdeği tozu, çörek otu tozu, zulumba Kökü tozu, meyan kökü tozu, andız Kökü tozu, havlıcan tozu, çoban çökerten tozu, 

2 kg hakiki balın içine bunlardan 100 gr koyuyorsun, içine bir yemek kaşığı polen koyacaksın, isterseniz 15 damla propolis damlatın içerisine, istersen 50 gr a düşürüp 1 kg bal ile karıştıranilrisin. 


1 çay kaşığı sabah tok karnına, 1 çay kaşığı akşam yemekten sonra alınacak. 


Şeker hastaları, insülin direnci olanlar kullanamaz. Kalp pili olanlar kullanamaz. Normal şartlarda 30 yaş ve üstü kullanmalı. İçerisinde ki maddelere alerjisi olan kullanmamalı. 


Not : kadın kulanacaksa içerisine 20 gr arı sütü eklerse daha iyi oluyor. İçerisine çakşır, andız, çobançökerten koymuyoruz. Artı 100 gr maka tozu, kırmızı kore ginsengi, hayit tohumu tozu ekleniyor kadınlara. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Cinsel performans ve bel soğukluğu için Osmanlı ocakları kullanmış bu tarifi:

Keçiboynuzu tozu, çakşır Kökü tozu, üzüm çekirdeği tozu, çörek otu tozu, zulumba Kökü tozu, meyan kökü tozu, andız Kökü tozu, havlıcan tozu,...